Complexul rezidenţial UNIRII RESIDENCE este un proiect dezvoltat de Provalen Urban, un important dezvoltator de proiecte imobiliare, componenta a Col Total Group. Venind cu o perspectivă diferită faţă de alte proiecte similare din piata imobiliară buzoiană, UNIRII RESIDENCE este o provocare a pieţei rezidenţiale de lux și un punct de referință pentru întreg ansamblul arhitectonic al orașului.

 

Proprietatea imobiliară este formată dintr-un singur corp de clădire cu 2 scări, scara A şi scara B, tip bloc de locuinţe, compus din apartamente, spaţii comerciale şi birouri, parcări subterane cu regim de înălţime 2S+P+9E.

 

Ansamblul rezidențial propune un total de 88 de unități imobiliare, cu 1 până la 3 camere, precum și zone destinate spațiilor comerciale și 50 locuri parcare în subteran. Proiectul este alcătuit din apartamente cu suprafețe cuprinse între 45 și 100 mp, la care se adauga balcoane generoase, iar la etajele 2, 5 și 8 apartamentele beneficiază de terase vaste cu suprafețe de până la 104mp.

 

UNIRII RESIDENCE înseamnă o arhitectură frumoasă, materiale premium, locație ultracentrală, dar mai ales un pachet unic de servicii creat special pentru locatarii noștri (pază 24/24, un lounge elegant, parcare subterană). La UNIRII RESIDENCE veți găsi mai mult decât un spațiu confortabil de locuit, veți descoperi luxul unui stil de viață elegant și confortabil.

Apartamentele sunt concepute pentru a oferi o funcționalitate deosebită și o ambianță caldă, atât datorită compartimentării generoase cât și designului arhitectural elegant.

 

Spațiile sunt orientate adecvat, cu o separare funcțională clară între zona de zi, mai deschisă la exterior, și zona de noapte, intimă și suplimentar protejată.